Photographers´ Water Valokuvaajien vesi

Jäävuori, Antarktika 2007 © Kirmo Wilén www.leuku.fi

Luova.fi galleria 11.4. – 5.5.2017

Teemanäyttely kuvatoimisto Leukun kokoelmasta. Näyttely veden monista olomuodoista ja ilmentymistä – niin maisemassa kuin inhimillisessä toiminnassa. Leukun valokuvaajille vesi on peruselementti. Se voi olla vaikkapa hyistä jäätä, laavusta yötaivaalle nousevaa höyryä, virkistäytymisen paikka kaupunkilaiselle tai kupponen kahvia eräretkellä. Kokoelma heijastaa Leukun kuvaston monipuolisuutta ja taiteellista korkeatasoisuutta.

Näyttely on toteutettu yhdessä Luova.fi:n kanssa. Näyttelystä on mahdollisuus tilata tai ostaa kuvia omalle kotiseinälle tai vaikka toimistoon. Esillä on erikokoisia ja erilaisilla materiaaleilla toteutettuja vedoksia sekä nähtävänä erilaisia kehystysvaihtoehtoja. Avajaisissa julkistetaan myös uusi Leuku Art Print vedossarja no.2 Valokuvaaja Mika Honkalinna: Toteemieläin.

Suomalainen kuvatoimisto Leuku välittää valokuvien julkaisuoikeuksia kustantajille sekä myy valokuvaajien vedoksia. 1999 perustettu kuvatoimisto edustaa yli kolmeakymmentä valokuvaajaa – luontokuvaajia, journalisteja sekä taiteilijoita. Joustavasti toimiva yhteys valokuvaajien ja kuvien käyttäjien ja yleisön välillä toimii osoitteessa www.leuku.fi

Persoonallisilla, vastuuntuntoisilla, vapailla valokuvaajillamme on poikkeuksellinen mahdollisuus lähestyä aiheitaan omaa asiantuntemustaan käyttäen, vilpittömästi ajan kanssa. Aidoista tilanteista syntyneitä kuvia kuvataan sanoilla: kokemusperäinen, rehellinen, koskettava, näkemyksellinen. Hakusanoihin perustuvan kuvahaun lisäksi Leuku tarjoaa mahdollisuuden katsoa valokuvaajien tuotantoa suurempina kokonaisuuksina. Aiheina kuvaajilla on kaikki luonnonilmiöt ja eliöstö sekä koko elämän kirjo, inhimillisen elämän pienet ja suuret tapahtumat.

Suvilahdenkatu 10 A 5.krs, 00500 Helsinki.
Galleria on avoinna ma 10-18 ja ti-pe 10-17.